2012. február 2., csütörtök

Jasmin lóbalzsam 500 ml - Jelenlegi ára: 520 Ft

Jasmin gyógynövényes lóbalzsam
Vérbőséget okozó mentholt, kámfort és gyógynövénykivonatot tartalmazó ápoló készítmény.
A lóbalzsam krémet elsősorban ízületi- és izomfájdalmak, lumbágó okozta fájdalmak csillapítására javasolják. Kiválóan alkalmazható kisebb sportsérülések (húzódások, rándulások, ficamok) kezelésére. Hűsítés és frissítés mellett kellemes izomlazító hatású, az izomláz okozta fájdalmat is csökkenti. Meghűlés- megfázás esetén a meleg fürdővízben oldva csökkenti a megfázás tüneteit. A német állatorvosok a versenylovak ízületeinek kezelésére és versenyek előtti bemelegítő krémnek fejlesztették ki. Idővel azonban észrevették, hogy ez a gyógynövényekből összeállított kenőcs használ azon emberek kéz ízületein, akik kenegették a lovakat. Ezen felbuzdulva megkezdődtek a kutatások és kifejlesztették ezt a humán szférában használatos lóbalzsamot, amely már rengeteg embertársunkon segített különböző fájdalmaik csökkentésében. A Jasmin lóbalzsam hűsít és felfrissíti a fáradt és igénybe vett végtagokat. Minden bőrtípusra használható.
Alkalmazás:
Az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan masszírozza be és hagyja hatni. Nyílt sebbe és szembe ne kerüljön!
Bátran ajánlom mindenkinek, hiszen a családom több tagja, beleértve jómagam is, használom a krémet, és valóban segít.
Összetevők: aqua, glycerin, carbomer, triethanolamin, menthol, camphor, capsicum frutescens, methylcloroisothiasolone, methylisothiasolone, phenoxyethanol, chamumila recutita extract, aloebarbadensis extract, arnica montana extract, melissa officinalis extract, rosmarinusofficinalis.
A terméket postai úton továbbítom a mindenkori postai díjszabás által meghatározott áron.
Az ár tartalmazza a 6% Vatera jutalékot.
A termék súlya miatt a postaköltség magas, ezért érdemes több dobozzal vásárolni egyidejűleg, a család valamennyi tagjának szüksége lehet erre a hatásos kenőcsre.
Bármilyen kérdésre készséggel válaszolok.
Köszönöm az érdeklődést.



Jelenlegi ára: 520 Ft

Az aukció vége: 2012-02-20 05:43
. Jasmin lóbalzsam 500 ml - Jelenlegi ára: 520 Ft