2011. december 31., szombat

Oviapu-Eddie Murphy / Apafej-Adam Sandler 2DVD - Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd film twinpack bontatlanul
Magyar felirattal
Oviapu:
Két jól kereső, profi ételfejlesztő egyszerre veszíti el a munkáját, és mert hasonló jól fizető munkára kilátásuk sincs, mindketten kénytelenek kivenni gyermekeiket a környék legelegánsabb magán-óvodájából, a Champan Academyből, hogy míg feleségük a család eltartásáról gondoskodik, ők szépre és jóra oktassák a csemetéiket.
Eddig nem sokat foglalkoztak az ilyesmivel, és módszereik meglehetősen forradalmiak. Sőt, rendhagyóak. Sőt, botrányosak.
De a környékbeli családok, úgy tűnik, nagyra értékelik igyekezetüket, és nemsokára már nemcsak saját neveletlen porontyaikra vigyázhatnak, hanem ráadásul kapják a szomszédokét is. A Chapman Akadémia nagyhatalmú igazgatónője tehát elhatározza, hogy nem ismer kegyelmet, és minden óvónői rafinériáját bevetve leszámol a konkurenciával!
EXTRÁK:
Kisfilm - Early Bloomer - rajzfilm (kb. 4 p. )
Kisfilm - Jó reggelt Eddie Murphy (kb. 3 p. )
Kisfilm - Az Oviapu kiskölykei (kb. 6 p. )
Kisfilm - Csendet kérünk! (kb. 6 p. )
Kisfilm - Mit mondott a gyerek? (kb. 3 p. )
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Kitől jött a hang?
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Gyerek-párosító
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - Kakukktojás
Bakiparádé (kb. 3 p. )
Előzetes
Apafej:
Sonny Koufax harminckét éves, és legfontosabb feladatának azt tartja, hogy olyan távolról kerülje el a felnőtt életet, amennyire csak lehetséges. Köszöni szépen, a maga részéről nem kér a felelősségből vagy egy feleségből, idétlen akar maradni, és kész.
Aztán a sors közbeszól: Sonny-ra egy félreértés folytán rábíznak egy ötéves gyereket (pedig nem is az övé); hogy barátnőjének imponáljon, elvállalja a srác nevelését (pedig nem imponál), és azt hiszi, fel tud majd nőni a feladathoz (pedig nem tud).
Lehetetlen életmódján továbbra sem változtat, gyereknevelési módszerei enyhén szólva is meghökkentőek, de hiába: Sonny fölött hamarosan összecsapnak az óvodástársak, az idétlen gyerekdalok és az örök kialvatlanság keltette hullámok.
A film több millió amerikai mozirajongó szavazata alapján az év elején megkapta a legjobb vígjátéknak járó díjat a People’ s Choice Awards gálán, a főszereplő Adam Sandler-t (A vizesnyolcas, Nászok ásza) pedig a a közönség kedvenc komikusának kiáltották ki!



Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 19:25
. Oviapu-Eddie Murphy / Apafej-Adam Sandler 2DVD - Jelenlegi ára: 1 799 Ft