2011. november 25., péntek

Steph - Stephenie M. csodálatos ifjúsága és a Twil - Jelenlegi ára: 600 Ft

Egyszer olvastam végig Bush, Paul Michael: Steph -
Stephenie Meyer csodálatos ifjúsága és a Twilight saga c. könyvét, nagyon jó szinte új állapotban van.
Stephenie Meyer, az Alkonyat saga szerzője, vagy ahogy rajongóinak milliói ismerik – Steph, harmincévesen még abszolut névtelen háromgyermekes családanya volt Arizonában. A kétezres évek közepén három év alatt lett a világ egyik legismertebb írója. Élettörténete ugyanúgy csodákkal van tele, mint maga a Twilight sorozat.  
A könyv Steph ifjúságáról, a saga sikerének titkairól mesél. Utóbbiakról szólva a szerző azt állítja, hogy Meyer egy pofonegyszerű üzenettel hódította meg a világ tizenéveseit, valamint szüleiket, mely így hangzik: van szerelem az ágyon kívül is.  
P. M. Bush időutazásra hívja az olvasót Stephenie Mayer kisgyermekkorának kertvárosi Amerikájából az arizónai óriáskaktuszok közé, a középiskolán, a mormon egyetemen és a házasságon át a híres álomig: egy esőáztatta erdei tisztáson egy halandó lány egy szikrázó arcú vámpírfiúval randizik.
A vevő 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 5 napon belül rendezze a vételárat, ha ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett.   Kérem ezeket a feltételeket figyelembe venni és elfogadni. Kérésre hamarabb is lezárom az aukciót.
Postázom is de természetesen személyes átvétel is lehetséges kizárólag Gyálon.
Köszönöm, hogy benéztél és kérlek, ha van időd és kedved nézd meg a többi termékeimet is (folyamatosan töltök fel új dolgokat) amelyek itt tekinthetőek meg:  http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kissreni12
Kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást!



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 17:10
. Steph - Stephenie M. csodálatos ifjúsága és a Twil - Jelenlegi ára: 600 Ft